Friday, September 25, 2009

Rayakan Hari Jadi Kita!

Sengaja juga entri ini saya lewatkan … buat mengenang seorang sahabat yang telah 3 tahun meninggalkan kita. Juga kerana sibuk dengan bulan puasa dan hari raya … saya kira valid reason itu .. hahaha!


September memang membahagiakan buat saya (ya, saya bias kerana ini bulan ulang tahun kelahiran saya!) … dan banyak benar perkara-perkara menarik yang terjadi setiap kali ia menjelma. Dan, saya harap, perkara yang sama juga terjadi kepada sahabat yang sama menyambutnya!


Untuk kita-kita … saya dedicate lagu ini untuk kamu …

Sealed with a Kiss! (why this song? Because it says something about September :P)

Though we've got to say good-bye
For the summer
Darling, I promise you this
I'll Align Centersend you all my love
Everyday in a letter
Sealed with a kiss

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss

I'll see you in the sunlight
I'll hear your voice everywhere
I'll run to tenderly hold you
But, Darlin' you won't be there

I don't wanna say good-bye
For the summer
Knowing the love we'll miss
Let us make a pledge
To meet in September
And seal it with a kiss …
Selamat Ulang tahun buat …
  • Hisham – 2 September
  • Ju-Y + Sue – 11 September
  • Jah – 20 September
  • Zaidi + K. Su – 24 September 2009
  • Che Mat + K. Da – 30 September

Semoga kita semua saling memberi manfaat kepada orang di sekeliling kita …

12 comments:

AinRidz said...

Salam Fisha, Selamat Hari Lahir, God Bless u always sis.

ijam said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat semua terutama sekali tuan rumah..moga dimurahkan rezeki & dipanjangkan usia oleh Allah Taa'la..

Pijat-Pijat said...

Sue:
Thank you my dear ... Happy birthday to you too ... May Allah bless all of us!

Thanks for kad raya ... the one and only card for this season ... tp den tak dan nak balas la Sue ... But, I'll find another ocassion to send you 1 ...

Miss you!

Pijat-Pijat said...

Ijam:
Thanks for the wish and doa ... I pray you the same my friend ... Salam Aidilfitri ... :)

Ayasu Kuro-Obi said...

Sweet September....Happy Belated Birthday To All...

Ukhtie said...

Salam.
Kak pisha:hp bday.
Seronok dpt baca citer senior xIIUMT kat sini.Keep up ur good job.

Shidah 2nd batch

piee said...

selamat hari lahir.. makin tua makin matang.. makin veteren kan? huhu

Pijat-Pijat said...

Hj Sepu:
Thanks for the wish ... :)

Pijat-Pijat said...

Shidah:
Thank you.

Datang lagi ye .. jgn segan2 ... kami gembira kalau ada ramai yg singgah di sini!

Pijat-Pijat said...

Pie:
Alah, x yah le sebut makin veteran tu ... mana ada veterannya ... semakin bertambah usia .. semakin baru pada pengalaman di usia itu ...

Thanks anyway for the wish!

shariza said...

Salam especially to Tuan Rumah yang dah berumur 32 tahun....Happy Birthday kepada semua & Selamat Hari Raya buat semua rakan2 serta mohon maaf sekiranya ada kesilapan selama kita semua berkawan...(tak berkesempatan nak bersms ucap selamat hari raya coz line celcom ku hampeh)

Nonie n Kabu said...

Happy birthday kpd kengkawan yang berkenaan dan selamat Hari raya Aidilfitri n Maaf Zahir Batin utk semua kengkawan walau di mana berada....