Friday, February 6, 2009

Allah selamatkan kamu ...

Siri mari meraikan birthday kengkawan. Dan, untuk pengetahuan semua, siri ini tidak akan diulang semula di masa hadapan kerana ia akan menjadi sesuatu yang sangat cliche. Menjadi cliche bukanlah sesuatu yang cool, kan?

Maka, sepanjang Februari ini, kita patut nyanyikan mereka ini lagu ini ...

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu semua
Allah selamatkan kamu ....


Dan, colan-colannya ialah .... trammm dumm dumm ...


Yang sudah lepas ...
Kasyaf (1/2 - 33 yo) dan Kak Ida (4/2 - 33 yo)



Yang menyambutnya hari ini! 6/2/09

Nonie (32 yo), Pudin (33 yo) dan Ellis (32 yo)



Yang hampir-hampir ...

Rizal (9/2 – 32 yo), Fiza Belawee (12/2 - 32 yo) dan Aida Mazera (17/2 - 34 yo)


Nota:
Hanya gambar Rizal yang saya ada. Gambar 2 orang lagi tu saya akan upload kemudian.



Yang di hujung-hujung ...

Azma (21/2 - 32 yo), Buhairi (24/2 - 33 yo) dan Kepet (26/2 - 33 yo)




Nota:
Psstt ... Buhairi, gambar itu saya dapatkan di laman JAKIM. Sungguh 'belia' gambar itu. Kalau kamu mahu ganti, sila emelkan gambar ala2 model kamu kepada saya ...



Even though we dont have specific reason to keep in touch, your birthday is the perfect time to remember what a best friend you are to me.

Happy birthday, y'all!

29 comments:

Zaidi Al-Kashafi said...

Fisha,
Terima kasih banyak-banyak. Aku amat menghargainya. Ingat juga kau pada tarikh ulangtahun kelahiranku. Tak ada hadiah ke?Kalau ikut tahun hijriyyah, umur aku dah nak masuk 34 tahun.

nonie said...

Fisha: T.q...

n happy birthday utk kengkawan lain dari aku n kabu....

Alin Ahmad said...

Happy birthday to all...semoga segala urusan dipermudahkan Tuhan. Stay cute, muda jelita...

Nonie: Zalmanizam kim salam

ct said...

Kengkawan sume.....eppi bestday...yang ke berapa ek?????

surizalman said...

zalmanizam ni sape la pulak. Yang aku kenal afzanizam ada la

surizalman said...

hmmm kalau ikut tahun sape yg lahir tahun 76 dah umur 34, lahir tahun 77 dah umur 33........

Alin Ahmad said...

Suri : Zalmanizam tu classmate alin skang. dia kenal nonie n send salam kat nonie.Dia grad tahun 2002. Kawan sekolah Fuzah, Hisham, NorAzman.

nonie said...

Kak Lin: wa'alaikumsalam...kenal dia gak ker?...ooo sekelas yer...

Suri: zalmanizam ni budak law UIA sini...dia kahwin ngan best friend nonie masa sek men dulu.

Pastu, suri dulu math dapat berapa masa SPM? kalau lahir tahun 77, umur baru 32 n kalau lahir tahun 76, kompom la baru 33...mcmn kira da....(takkan ku benarkan kabu tua sebelum usia...hehehehe)

shana said...

Cayo la Non! bab2 umur ni harus alert ya... cekap la plak budak law ngire yea...if tak babs maths biasenye lebams la gak.. heheh

Alin Ahmad said...

Nonie & Sha : hahahahhahahhaha....

ct said...

aisey...32??? & 33???? bukan 23 meh???

Pijat-Pijat said...

Zaidi Al-Kashafi said...
Sebenarnya tak ingat pun (huhu) .. tapi buku Pioneer tu kan ada ... ndak dgn x ndak je ...

Apapun, aku doakan kau sentiasa di bawah lindungan Nya dan sentiasa sejahtera hendaknya ...

Pijat-Pijat said...

nonie:

Kau pun sama ... semoga lebih produktif, anggun, terbilang, gemilang ... :p

Pijat-Pijat said...

surizalman:
Yo Suri, apehal kira cenggitu? Kau refer periodic table ke dpt jawapan camtu? Or, kau ni batch yg Math and Science kot english?

Kitaorang belajar ... 2009 - 1977 = 32 ...

Pijat-Pijat said...

Shana:
LAW + math = lembams ... hahahaha

correct, correct, correct ...

IRK + math = wohooo!!!

Pijat-Pijat said...

CT:
Ha, ni sorang lagi budak LAW yg in denial ... perasan la sampai tahun depan yg awak tu 23

Zaidi Al-Kashafi said...

Happy Birthday, Eid milaad saeed! Kull sanah wa enta/enti tayeb/tayebah!, Piranda naal vaazhthukkal!, qu ni sheng er kuai le, Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!, Janam Din ki badhai! Janam Din ki shubkamnaayein!

Zalmanizam tu ex-classmate aku semasa aku final year di UIAM Gombak dulu. Aku graduated year 2002.

shana said...

Fisha:

Kitaorang belajar ... 2009 - 1977 = 32 ...

Eleh Pichot, hang ngelat tu... hang dah cilok jwp budak Law kirekan tadi! hehehe

IRK + math = wohooo!!!
"Wohoo!!" wonder wat it means?! Lu pikir la sendiri!! The fact is out there!! Ahakssss

Peace buddies! ;p

buyie said...

Thank you all,
..and Thank u Fisha. Patut la aku macam pernah tengok gambo tuh..wehkekek

Satu lagi Fisha...rasanya kawan baik KEPET pun hujung februari gak...iaitu encik Fahmi...

shariza said...

To all happy birthday. Semoga korang semua dan keluarga dirahmati Allah.

Nonie: dah keje kat Shah Alam tu, singgah2 le rumah. mcm la tak pernah gi.....Nak gi jenguk kat Mahkamah Syariah tu takut mengganggu la plak. Nanti bila free, habaq la boleh la singgah sana jap.

shariza said...

Fisha:

Apa cer kak Ida. tau tak ada kat mana? Dgr cite (thn lps punye cite), dah jd businesswoman. betui ka? tak brapa clear pasal hal ni. sape2 tau tak?

nonie said...

Ija: thanks atas jemputan ija tuh...tapi kalau nonie g rumah ija, ija kompom takdak..keje...hihihi..Insya allah ada free, nonie g ngan family yer...

RIZAL said...

saje je nak test korang... nak buat konpius sikit uwahaaaaa
lagi pun mod math aku tak la bagus sangat dapat A2 jeee kuang kuang kuang

surizalman said...

saje je nak test korang... nak buat konpius sikit uwahaaaaa
lagi pun mod math aku tak la bagus sangat dapat A2 jeee kuang kuang kuang

Pijat-Pijat said...

Buyie:
Ada juga beberapa org bro yg x de birthdate dalam majalah Pioneer tu .. tu sbb nama Fahmi pun tercicir ...

Pijat-Pijat said...

Eija:
Dunno la 'bout K.ida tu. Last heard few years back, she was at IPDA ...

Rozaimi Bin Mohd Said said...

im speechless...thank you for the wishes...and selamat hari lahir pada semua...semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki...

Pijat-Pijat said...

Kepet:
Apa yg nak ko speechless kan? Wishes for b'day je ...

Sesama le kita doa mendoakan agar sejahtera hidup semua!

(Rasa cam politician berucap je ... hehehe ...)

Rozaimi Bin Mohd Said said...

fisha, rasa macam pilitician tak pe lagi as long as kau tak lompat party