Thursday, August 21, 2008

Friendship Quote



Berkawanlah selagi ada hati
Bercintalah selagi ada yang sudi
Bergembiralah selagi ada teman di sisi
Ingatlah kawan selagi terasa ia bererti

Anonymous

6 comments:

AinRidz said...

Slm Fisha, morninggggg...awal betull ni...samalah kita, aku pun sampai office biasa b4 8am hari2... maklumlah nak kena kejar komuter...
Fisha, sungguh cantik sekali bungan ni, favourite ni, hari tu ada sekali p Cameron Highlands, try cari bunga ni takde sodih... habis the other time p ada pulun banyak2...tapi bukan tahan lama mana pun walaupun salesgirls cakap, tahan lama kak...[moral, jgnle percaya sangat diorang nak melakukan memang cakap mcm2 hehehe walaupun tak semua camnilah..], betul kata Ayue ni, dari dulu sampai sekarang hang ni memang penuh dengan beutiful phrases all the time...so, nanti aku buka biz kad, hang contribute/tribute wording dlm tu yer sbb customer nya Ayue dan Lina, hehehe, ni special request Ayue lah ni...bila nak mula biz kad tu nak kena tengok bila dh dapat complete set barang2 so far tak cukup korum lagi...
Orait Fisha have a good day Friend, aku ingat yang ini aje sebab dari sekolah rendah dah biasa dengar dan baca ayat ni'Sahabat umpama butiran pasir di lautan, sahabat sejati adalah mutiara di antara pasir2 itu..' betul tak ayat tu mcm ada yang pelik pulok...kira lebih kurang mcm tula.. :)

Pijat-Pijat said...

Sue,
Den takde g opis pepagi gitu .. blog ni kan boleh control publishing schedule dia ... so, letak le kul baper ko suka, keluar le dia waktu yg ko nak tu ... den selalunya schedule kul 8am ...

BIz card amende? cube citer sket .. kot2 kita boleh jd syndicate nnt ..

AinRidz said...

OOO...ttg biz tu, actually tu mcm nak buat part time hobby, kira mcm aku akan buat kad sbb sokongan daripada lina dan ayue so, ayue dan lina pulak minatkan wording2 ko yg best2 tu, aku pun suka, tp sbb style aku suka buat blank card bukan blank cheque [lawak le konon] so, diorang need ko lah nak letak wording inside d card...boleh juga kita jadi partner means bila aku dah siap buatkan kad, aku email kat hang then hang bolehle dok create apa wording nak masukkan dan match dgn kad tu...ceh mcm aku ni pandai sgt buat kad...tp minat dan keinginan nak buat masih ada....cuma barang tak cukup set lagi ni... takut tak lawa ayue dan lina tak mau beli pulak...
orait...mcm tuka boleh diadjust, hahaha maklumla manalah pandai sgt blog2 ni daa tahu buka dan baca aje kehkehkeh...
amacam Fisha ada minat tak, walaupun tak tahu bila akan dilaksanakan tp Insya'-Allah very soon....:)

Pijat-Pijat said...

greeting card ke? mcm yg ko selalu buat tu? bagus .. bagus ...

tp, yg musykil, cemana 2 org tu boleh terlibat nih? kompius la ...

setakat tolong2, aku no hal .... berehhh ...

AinRidz said...

Slm, ha ah mcm greeting card, kad lah... dia dua orang ni pasal kitorang ni dah kebetulan dok sama area, on-line pun sama, so komitmen pun dah lebih kurang sama, lina aje bertuah dah ada aqish yang comel, so, harap2 dapat tambah income Insya'-Allah... tapi actually tu kira planninglah tu hehhehe... Insya'-Allah, Amin....
P/s: Bila mau join 'kelab' ibu2?

Pijat-Pijat said...

Sue,

OK, kira jadik aa pakatan ini .. wht about marketing strategies? the clients? share holders? Huhu ...