Tuesday, November 18, 2008

Pemberitahuan: Flashback - Friend and Foe

Bila Caypet kata ada di antara kawan-kawan UIA-KUSZA yang dia tak pernah bercakap selama kita di sana (mungkin tak kenal, lupa dan seribu satu alasan lagi) ... tiba-tiba membuatkan saya terilham untuk buat siri entri - Flashback, Friend and Foe.

Kenapa "friend and foe"?

Sebab yang mudah - mungkin kita pernah bermusuh dulu, tapi kini berbaik. Atau, pernah menjadi terlalu rapat, dan kini bak berpatah arang berkerat rotan.

Apapun, friend or foe, kita bermula dengan sebuah pertemuan. Maka, bagaimana pun natijah sebuah pertemuan itu, hargailah ia sebaiknya ...

Maka, saya akan mulakan siri entri tersebut 2 hari lagi - dan ia akan berterusan sehingga habis semua orang saya ceritakan. Kalau kamu mahu menyumbang cerita pun boleh ... emailkan saja ke email saya - fisha274@tganu.uitm.edu.my

Namun, siri ini mungkin tergendala sekiranya saya ketiadaan gambar-gambar kawan-kawan kita ... Saya perlukan bantuan semua untuk tujuan itu.

Kamu bersetuju dengan idea saya? Respon segera!

11 comments:

sham said...

good idea..! Fisha..
sokong 100%

Rozaimi Bin Mohd Said said...

baik puan...saya yang menurut perintah...by the way, kalau tak de gambar diorang ni, bukak ajelah majalah iiumt batch kita dulu tu...gambar yang tak de dalam tu is shamsul, yusri, aminudin romlan, aishah atan, fizah (tak ingat nama pak dia), wan eszrul (tak de lagi bagus) and few others yang blah awal

AinRidz said...

Fisha, hot blosgspot dah ni... bagus2 chayo2 Fisha :)

ajako said...

nanti kita bukak album kuno kita ek...

pelajarsopan said...

cadangan yg baik...semoga berjaya..!!!

Pijat-Pijat said...

Hoh .. kena la aku scan buku tu plak. Tp, ade di kalangan gambar2 dlm buku tu telah aku "Ali Setan, Ali beruk"kan ... hehhee ..

Buku sapa yg masih suci dr sebarang noda tu, tolong la scan kan ...

Rozaimi Bin Mohd Said said...

aku kau ali setankan tak??? pergh!!! ni yang aku berdebar2 ni

Pijat-Pijat said...

Caypet:
Ko tak de case sgt dgn aku ... tak de le kena ... hehehe

Rozaimi Bin Mohd Said said...

lega...boleh le aku tido lena malam ni

ajako said...

salam pelajarsopan,

siapakah agaknye gerangan tuan?

AinRidz said...

Fisha, entry baru plsss :)