Wednesday, May 7, 2008

Blues untuk Aku

Terima SMS daripada Ayue:
"Aku tengok makin blues ko sekarang?"

Saya balas:
"It just me being a normal human being. Salah ke?"

Dia jawab:
"Salah! Salah! Salah! dan Salah!" - dia rasa syok pulak boleh cakap "salah" banyak-banyak kali. Entah apa-apa!

Macam yang saya katakan, it just me being a normal person. Kadang-kadang suka, duka, ceria, blues ... barulah hidup ada makna. Tak gitu?

May be it was something to do with my circle -- you know what I mean --

Tapi, seronok juga kalau rasa blues sekali sekala. Lebih seronok kalau ada yang sudi melayan blues kita ...

Blues forever! Hehe.

3 comments:

Ayue said...

sekali sekala memang seronok meyalahkan orang ...satu terapi..!keje tension..nak marah tapi tak dapat...world is crazy out there.

student life lebih mudah..hanya kene study..& sekali sekala lepak..err...hari-hari kot ..so much memories....till now aku masih ingat no fon yg kita order nasik goreng thru phone masa kat KUSZA tu...tapi no tu kene ingat thru slang kelantan la..sb bdk2 kelantan yg bagi nombor tu.

lina said...

betul tu,lina pun ingat no telefon pakcik yg kita order tu..kelakar. Slalu cite kat umah, makanan kat t'ganu tu x sedap.tp badan naik la pulak..mana taknye, asal malam je order kat no tu..ne ne ne pak pak ne ne (6664466).siap buat rotation lg, sapa nak kol, sapa ambik order n tunggu pakcik tu..

hmm..sweet pulak memory tu

Kenna said...

Good for people to know.